Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/nteleco1/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/nteleco1/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/nteleco1/public_html/system/library/session.php on line 11Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/nteleco1/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/nteleco1/public_html/system/library/session.php on line 11Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nteleco1/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/nteleco1/public_html/index.php on line 173Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nteleco1/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/nteleco1/public_html/system/library/currency.php on line 45 Returnare Produse
  

Returnare Produse

Daca aveti o problema cu un produs care nu a fost rezolvat de catre Departamentul Tehnic sau de Departamentul Vanzari, ati putea fi capabil de a returna produsul la noi. Primul pas este de a completa acest formular Returnari.

Acest formular trebuie sa fie completat în întregime, si va vom raspunde prin e-mail în termen de 3 zile lucratoare, cu instructiuni de returnare.

Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original sau echivalent. Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Va rugam sa folositi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului. Produsele alimentare si bauturile nu sunt returnabile.

Informatii Comanda

* Nume:
* Prenume:
* E-Mail:
* Telefon:
* ID Comanda:
Data Comanda:

Informatii Produs & Motivul Returnari

* Nume Produs:

* Cod Produs:

Cantitate:
* Motivul Returnari:
Produsul este Deschis:


Defecte sau alte Detalii:
Introdu codul in csauta urmatoare: