Despre Noi

     N  Telecom este o firma de IT infiintata in anul 2007 cu sediul in loc. Rascruci nr. 320 jud. Cluj, avand ca principala activitate realizarea, modificarea, dezvoltarea si intretinerea  retelelor de internet.

    Am inceput activitatea cu un studiu al pieţei foarte bine pus la punct, care a constat in identificarea nevoiilor si al lipsurilor de care acest domeniu duce lipsa reusind astfel sa ne remarcam si sa ne dezvoltam continu, oferind servicii de calitate cu o inbunatatire continua solutiilor tehnologice si a politicilor de management.

    Promtitudinea, respectul si calitatea ne-au ajutat sa mergem mai departe si sa rezistam celor mai grele incercari. Ne mandrim cu un procent de refuz sau nemultumiri de 5% ca media rapoartelor anuale pe care le realizam cu multa atentie.

    Pentru noi fiecare client conteaza si este tratat la fel, indiferent de situatie, planul de abnoament pe care la ales sau orice alt motiv, si niciodata nu va fi refuzat primind astfel toata atentia si respectul  nostru.

    Una din cele mai importante misiuni ale noastre este ca prin intelegerea nevoilor fiecarui client sa oferim cele mai bune servicii de comunicatii de date la cel mai competitiv pret si prin preocupare constanta si atitudine orientata catre client, sa imbunatatatim permanent calitatea serviciilor reducand in acelasi timp costurile.

    Prin serviciul nostru va oferim o viteza de acces garantata atat pentru conexiunea la Internet cat si pentru conexiunea metropolitana, cu limita de trafic in functie de abonamentul ales avand un "Uptime" garantat contractual de 90,0 %. Suportul tehnic al echipei N Telecom sprijina solutia dumneavoastra de comunicare, prin monitorizarea permanenta a serviciilor. Intotdeauna un membru al echipei noastre va fi alaturi de dumneavoastra pentru a va ajuta in alegerea solutiei optime sau pentru a interveni promt in urma unor posibile anomali sau defecte survenite.

    In prezent, portofoliul nostru de servicii cuprinde Acces Internet in conditii de maxima securitate si siguranta (Internet prin cablu UTP, FTP, fibra optica, radio), Intranet in cadrul retelelor proprii metropolitane, conexiuni nationale, inclusiv VPN.

    Pentru alte servicii pe care le furnizam va rugam sa vizitati aceasta pagina.